Marlies Meerman
 
Reïncarnatietherapie  
       
       

 
 
 

 
 
Workshops

Hieronder staan de workshops die ik de komende tijd ga geven! Het zijn workshops die op zichzelf staan. Uiteraard kan je ze natuurlijk allemaal doen. Eén of twee dagen met een onderwerp bezig zijn levert veel op. Vooral als er veel praktische dingen gebeuren en er plezier is.

Praktische informatie:
Eendaagse workshops duren van tien tot half zes. Eerste dag tweedaagse workshops duurt van tien tot negen, de tweede dag duurt van tien tot half zes.
Maximaal aantal deelnemers: 8.
De kosten van een eendaagse workshop bedragen
€  80,00  incl. btw.
De kosten van een tweedaagse workshop bedragen
€  160,00  incl. btw.

Wil je behalve pen en papier ook een doos kleurpotloden, een schetsboek en een mineraal/steen of iets anders wat goed voelt voor jou meenemen?
Voor koffie, thee, fris en maaltijden wordt gezorgd.

Aanmelding
Inschrijven kan schriftelijk, telefonisch of via de email tot maximaal een week voor aanvang van de cursus.
Annuleren kan tot een week voor aanvang van de betreffende workshop, daarna blijft het inschrijfgeld verschuldigd. De kosten van de workshop(s) kun je overmaken op (bank)rekeningnummer: IBAN NL33INGB0007619552 t.n.v. Soul Service.

Zodra de inschrijving binnen is ontvang je een bevestiging van deelname en nadere informatie.

Zou je een bepaalde workshop willen volgen maar kun je niet op de bijbehorende datum? Als je een vijf, zes mensen weet die deze workshop ook willen doen, dan is het mogelijk om een andere datum af te spreken. Neem voor aanmelding gerust contact op. 
Actuele Workshops
 
 
Website gerealiseerd door KaliMera Webdesign en Solutions.