Marlies Meerman
 
Soul Art  
       
       

 
 
 

 
 
NIEUW: Uitgeverij MoederVogel!

zustersite www.moedervogel.nl

Behalve de schilderijen en kaarten die je op www.helendwerk.exto.nl kunt zien, kun je nu al drie prentenboeken vinden op www.moedervogel.nl!

Het is heerlijk om beelden te maken bij een verhaal, waarvan het niet eens duidelijk is wat er het eerst uit wou: het verhaal of de beelden, of andersom of tegelijkertijd?

Boomwensdag gaat over een prachtige boom die toch heel graag anders wou zijn. Hij geloofde niet hoe mooi hij zelf is en hoe blij alle vogels zijn met hem. Zijn wens om een blauwe palmboom te zijn komt weliswaar uit, blij maakt het hem niet. Gelukkig kan een tweede wens zijn verdriet oplossen.

In het boek is ook MoederVogel te zien die in het Vogels haar kindertjes haar wijze levenslessen mee wil geven én kun je in het boek je eigen binnenste uitbeelden. Weet je eigenlijk wel hoe jouw binnenste eruit ziet? 

Kabouter heeft een kamer vrij gaat over een kabouter die het fijn zou vinden als er iemand bij hem in zijn boom komt wonen. Er komen een heleboel dieren op af, maar voor niemand is de kamer geschikt. Kabouter vraagt zich af of ze allemaal van te voren wel nagedacht hadden over wat ze nodig hebben. En...wie weet heeft hij dat zelf óók wel niet gedaan: wie of wat zocht hij precies? Een nachtje erover slapen doet wonderen. Als hij wakker wordt...

Muis wil vliegen
Muis heeft een droom, ze wil net zo kunnen vliegen als een vogel, maar er is een probleem: muizen kunnen helemaal niet vliegen toch? Muis gaat op onderzoek uit hoe ze dat toch kan doen. Haar eerste poging mislukt, maar dan krijgt ze een héél goed idee. Daar heeft ze wel hulp bij nodig...
Dit boek heb ik samen met twee kleinkinderen gemaakt.

 

Zelf hebben of cadeau geven? 
De boeken zijn te bestellen op www.moedervogel.nl   
Actuele Workshops
 
 
Website gerealiseerd door KaliMera Webdesign en Solutions.